La zona TRAC organitza l’Esquiada Jove a Vallnord d’Andorra

Aquest dissabte finalitza el curs de monitor que s’ha impartit al Centre d’Entitats d’Altafulla

Per . Actualitzat el

Els Punts d’Informació Juvenil de la zona TRAC, Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell, organitzen una nova edició de l’Esquiada Jove dins del projecte Propera Parada. La sortida es farà els dies 26, 27 i 28 de febrer a l’estació Vallnord d’Andorra. S’adreça a majors de 14 anys i el preu per persona és de 130 €.

Enguany com a novetat qui vulgui pot fer pagament fraccionat. Això permetrà al jovent pagar 50 € de preinscripció abans del 5 de febrer i 80 € en un segon pagament abans del 19 de febrer, data en què es tanquen les inscripcions. Aquest preu inclou el transport, el forfet per a dos dies, l’assegurança i l’allotjament a mitja pensió a l’Hotel Panorama de 4 estrelles.

Les inscripcions ja estan obertes i cal fer-les a qualsevol dels 4 Punts d’Informació Juvenil d’Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà i Creixell. Aquest dissabte finalitza el Curs de Monitors/es impartit a Altafulla.

D’altra banda, dissabte 16 de gener és el darrer dia del curs de monitors i monitores que ha organitzat la zona TRAC i la Fundació Pere Tarrés on hi ha participat una vintena de joves de la comarca. El curs va començar el passat 19 de desembre i s’ha impartit al Centre d’Entitats d’Altafulla. La formació en aquest àmbit inclou el títol oficial de monitor de lleure, amb reconeixement oficial per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta titulació representa un reconeixement formatiu tant per a l’associacionisme com a l’hora de treballar en el tercer sector. Ha tingut una durada de 160 hores pràctiques i 150 hores lectives, de les quals 100 han estat presencials; 25 hores, virtuals, i 25 més s’han dedicat per al treball en la memòria.