Els Reis Mags arribaran a Roda de Berà per mar

A dos quarts de set de la tarda iniciaran la cavalcada des de la Plaça Francesc Macià

Per . Actualitzat el

Un any més Ses Majestats els Reis Mags arribaran a Roda de Berà amb vaixell, a partir de les cinc de la tarda al Port Esportiu. Allà desenes de famílies estaran esperant amb molta il·lusió per tal de donar la benvinguda a la localitat. A la zona costanera faran un recorregut que s’iniciarà a la plaça Mediterrani i passarà per l’avinguda del Mar, avinguda Joan Margets, Reina Fabiola, carrer Montsant i carrer Torredembarra. Des d’allà es desplaçaran fins al nucli urbà, a la plaça Francesc Macià, des d’on, a dos quarts de set, iniciaran la cavalcada.

En el seu itinerari, que els portarà per l’avinguda Sant Jordi, plaça Catalunya i pels carrers Generalitat, Nou i Joan Carles I, fins a la plaça de l’Ajuntament, repartiran centenars de quilos de caramels i molta il·lusió. Seguidament, oferiran un missatge des del balcó de l’Ajuntament, acompanyats per l’alcalde Pere Virgili i pels membres de l’equip de Govern Municipal, i lliuraran els regals, primer en diversos punts de la localitat i, més tard, llar per llar.