La Cucafereta ‘caga’ els regals dels més petits del Barri del Port

Una seixantena de petits, pares i mares han disfrutat d’aquesta original iniciativa dels Joves i l’AAVV del Port de Tarragona

Per . Actualitzat el

Gairebé una seixantena de nens i nenes van passar pel magatzem social del Barri del Port per fer “cagar” a la Cucafera petita per primer cop i amb gran èxit.

És tracta del tradicional acte del cagatió que la colla de la Cucafera ha versionat de forma especial enguany i per primer cop amb la Cucafereta i dins de la programació de Nadal del barri impulsada pels Joves del Port i l’Associació de Veïns del Port de Tarragona.

Entre les 17 h i les 20.30 h no van parar d’arribar i passar diversos infants, pares i mares que van gaudir en família i de forma gratuïta de l’esdeveniment. “Ens semblava original i especial fer ‘cagar’ la Cucafereta a tall de tió perquè és un dels elements del bestiari més estimat i conegut”, comentaven des de l’organització. Com a bastons s’han utilitzats xurrets de goma tova dels de piscina i s’ha acompanyat amb la cançó del cagatió. La Cucafereta ha oferit als participants caramels i petits regals en general, tot i que alguns pares han aportat també els seus propis, apunten des de l’organització.

Els diversos nens i nenes també s’hi van poder fotografiar i molts pares van mostrar el seu content amb aquesta iniciativa que donat l’èxit es preveu repetir en pròxims anys. A més, i paral·lelament, l’Associació La Muralla, del mateix barri, va oferir un taller de treballs manuals nadalencs amb què els petits s’ho van passar d’allò més entretinguts.

Recordar que el dia 2 i 4 de gener el Patge Reial estarà al local per recollir les cartes dels més menuts i per fer-les arribar als Reis Mags d’Orient.

La Cucafereta ofereix enguany un taller al Parc de Nadal

Un altre taller de treballs manuals serà el que oferirà la Cucafereta enguany al Parc de Nadal en què participa del 26 de desembre al 4 de gener. Els nens i nenes podran conèixer la Cucafera petita, fer-se fotos i participar en grups d’un taller per dibuixar i pintar-la als matins, i un per fer petites cucaferes manuals i punts de llibre a les tardes.