La loteria de Nadal desferma l’eufòria a Roda de Berà

El municipi del Tarragonès reparteix 18 MEUR amb el número 12775 i es converteix en la població catalana més afortunada de la Grossa de Nadal 2015. Una administració de Torreforta també reparteix 2 MEUR amb el 70481

Per . Actualitzat el

En 206 edicions la Grossa de Nadal no ha caigut mai a la província de Tarragona, però aquest 2015 la loteria ha estat del costat de les nostres comarques, en concret del municipi de Roda de Berà (que ha recollit 18 milions del segon premi del sorteig) i del barri tarragoní de Torreforta (2 milions d’euros d’un cinquè premi).

Pocs minuts després de començar el sorteig queia el segon premi a Roda de Berà. Concretament 18 milions d’euros és la xifra repartida en 15 sèries diferents de l’administració del carrer de Sant Isidre del municipi. Durant tot el matí es van veure imatges d’eufòria a l’entorn de l’administració i també a les portes de la residència Mirador de Berà, on la cuinera, germana de la propietària de l’administració de loteria, havia repartit dècims del 12775 entre treballadors, residents i familiars. Hores després queia a Torreforta part d’un cinquè premi, el 70481, venut a l’administració 14 del carrer Falset. En total 2 MEUR repartits per finestreta i als bars Gómez de Torreforta i Jubilsa, a Campclar.

portada1 portada2 portada3 portada4Els treballadors, residents i familiars celebran el premi a la residència./ Foto: Tomàs Vargaloteria-roda5

Treballadors, usuaris i familiar van deixar ahir al matí imatges d’alegria desfermada a les portes de la residència Mirador del municipi del Tarragonès. La cuinera del centre, Montse Caballero –germana de la propietària de l’administració de loteria que ha venut el número premiat– va distribuir fins a 100 dècims entre companys de feina i gent del municipi. Els 50 restant fins a completar les 15 sèries distribuïdes a Roda de Berà van sortir per finestreta. Aquesta administració està oberta de l’any 1986 i aquest és el primer premi gran que reparteix en tota la seva història.

La Grossa, el 79140, cau íntegrament a Roquetas de Mar (Almeria)

El número 79.140 ha estat el número premiat amb la grossa de Nadal aquest 2015. Va sortir exactament a les 12.13 i ha recaigut íntegrament a Roquetas de Mar (Almeria). Dotat amb quatre milions d’euros la sèrie, va ser cantat per Lorena Stefan i Nicol Valenzuela després d’arribar a la setena taula del sorteig. Per segon any consecutiu i després que l’any passat caigués al centre de Madrid –al costat de la seu del PP–, el premi més gran de la rifa passa de llarg de Catalunya i de Tarragona, una de les poques demarcacions de tot l’Estat on mai no s’ha pogut celebrar la Grossa.

Loteria_bona