Martí Barberà (Unió) «A Convergència estan nerviosos perquè les coses no els van bé»

El candidat d’Unió per Tarragona nega que el partit pressioni els seus regidors per trencar pactes municipals amb CDC

Per . Actualitzat el

Martí Barberà ha negat que des de la cúpula del partit s’estigui pressionant els seus regidors per trencar la coalició en els governs municipals del territori abans de les eleccions de 20D, tal com ha assegurat aquest matí el candidat de Democràcia i Llibertat al Congrés, Ferran Bel.

Bel ha fet referència explícita al cas de Tarragona afirmant que algunes fonts destaquen que el trencament es podria produir ben aviat.

Barberà ha afirmat que aquestes declaracions només es poden entendre pel «nerviosisme» que pateix CDC, perquè «les coses no els estan anant gens bé», i assegura que no hi ha cap ruptura prevista a la demarcació de Tarragona.  En el cas de Tarragona, ha assegurat que no li consta que s’ha de produir l’escissió que podria culminar amb l’entrada del regidor d’Unió, Josep M. Prat, a l’equip de govern de Ballesteros, tal com ja va passar a Falset. Malgrat tot, ha emplaçat les executives locals que són les que, en qualsevol cas, han de decidir es produeix qualsevol mena de trencament.«Cada executiva local té la seva situació particular», ha afirmat Barberà «i treballa per defensar de la millor manera els seus projectes».

No ha negat que a Tarragona existeixen tensions «des del primer dia», quan es va fer la llista i el senyor Albert Abelló va dir que no volia polítics als primers llocs però dos mesos després ell es fa militant de CDC».  Barberà ha assegurat que la propera setmana hi ha programada una executiva local d’Unió a Tarragona en què es valorarà la continuïtat del grup municipal i el vot als pressupostos presentats pel govern de Ballesteros.