L’alcalde d’Altafulla anima la ciutadania a participar en els talls a l’N-340 al seu pas per l’Arboç

Fèlix Alonso ha convocat vilatans i vilatanes aquest diumenge a les 11 h a la Piscina Municipal per desplaçar-s’hi de forma conjunta

Per . Actualitzat el

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha fet una crida a la ciutadania perquè en la convocatòria del pròxim diumenge 29 de novembre a l’Arboç hi hagi una representació considerable de la població altafullenca. Ara fa unes setmanes, els alcaldes del “Pacte de Berà” van decidir tirar endavant la proposta de Fèlix Alonso de tallar la carretera N-340 davant la manca de respostes per part del govern de l’Estat a les seves demandes. Uns requeriments que busquen, des del primer moment, posar fi als problemes de sinistralitat i a l’excés de circulació en el vial.

La convocatòria està prevista a les 12 del migdia a L’Arboç. Abans, però, Alonso ha animat a la ciutadania a reunir-se a les 11 del matí a l’aparcament de la Piscina Municipal per tal de desplaçar-s’hi de forma conjunta.