Escapades. Hotel Juanito Platja a Sant Carles de la Ràpita

El periodista gastronòmic, Fèlix Llovell, ens proposa una sèrie de racons on gaudir d’una escapda aquest estiu

Per . Actualitzat el

Als tarragonins als quals encara els quedin vacances els suggerim un hotel a només 110 km, a Sant Carles de la Ràpita, ideal per passar uns dies de descans, gaudint dels encants del delta de l’Ebre i els seus voltants.

Situat al costat d’una petita platja amb accés directe molt agradable i amb magnífiques vistes marines, aquest petit hotel familiar amb encant va ser inaugurat l’any 1962 per la família Samper.
Té 35 habitacions amb aire condicionat i televisió i amb terrassa i vistes a la badia de Sant Carles de la Ràpita i a la península dels Alfacs, que li queda davant. Admet gossos. Disposa de Wi-Fi en totes les zones de l’hotel. El preu de l’habitació doble és de 78/100 euros/dia, segons temporada, amb esmorzar inclòs. De tracte familiar i acollidor, disposa de pàrquing propi a l’aire lliure.

Cal destacar la bona cuina del restaurant que ofereix uns exquisits plats d’elaboracions tradicionals mediterrànies, basades en peixos, mariscs i arrossos.

El dinar o el sopar a l’agradable terrassa situada al mateix costat del mar, a 3 metres només, sota l’ombra de les moreres, és una experiència gastronòmica esplèndida. El menjador té una capacitat per a 150 comensals.

El xef és Joan Carcelle i les seves elaboracions utilitzant tècniques culinàries tradicionals marineres i sempre amb productes frescos i de proximitat.
Actualment dirigeix l’hotel Natalia Samper, filla del fundador Juan José Samper.

Passeig Marítim, s/n · Sant Carles de la Rapita
Tel.: 977 74 04 62
hotel@juanitoplatja.com | www.juanitoplatja.com