La provocació de ‘The Hole’ arriba per Santa Tecla

L’espectacle es representarà del 16 al 20 de setembre al Palau Firal i de Congressos

Per . Actualitzat el

 

 

El show The Hole visitarà Tarragona del 16 al 20 de setembre amb 7 sessions programades al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El públic tarragoní podrà viure en directe aquest espectacle impactant, picant i atrevit que es va estrenar l’any 2011 a Madrid.

Itxaso Barrios, coordinadora de la productora LETSGO Company, explica que «The Hole és una barreja de cabaret, teatre, burlesque, circ, música i humor».

Amb un to canalla, provocador i extremadament sensual “The Hole” és una experiència única, guiada per l’incorrectíssim Mestre de Cerimònies, que interpreta l’actor Quequé. El seu personatge organitza una festa en la seva mansió on convida els seus amics, atesos pels majordoms, la majordoma i la resta de servei.

«Es genial venir a actuar a una ciutat que estigui en festes i més unes festes com les de Tarragona», admet Quequé que destaca possitivament les dimensions de la sala del Palau.

Les entrades es poden adquirir a través del web www.theholeshow.com i a les botigues Arsis de Tarragona i Quick de Reus.