Comença la campanya “Compra al teu barri i cuida’l”

Dotze imants col·leccionables promouen el reciclatge, el civisme i el comerç de proximitat

Per . Actualitzat el

Arrenca la campanya “Compra al teu barri i cuida’l” impulsada per l’Ajuntament i 12 associacions de comerciants de la ciutat que apleguen més de 600 establiments. Fins al 27 de setembre els comerços adherits distribuiran informació sobre els valors del comerç de proximitat, el civisme i el reciclatge, i repartiran imants col·leccionables entre els clients. La consellera de Comerç, Elvira Ferrando, explica que: “amb aquesta campanya, la primera conjunta per a tota la ciutat, sumem esforços per apropar el comerç a la ciutadania i donar a conèixer el teixit associatiu comercial més proper”. I ha afegit: “d’aquesta manera, promovem l’increment de vendes i l’afluència de consumidors al comerç minorista tarragoní i, al mateix temps, es promouen els valors de la bona convivència i el civisme”.

Els imants són una col·lecció de 12 robots, un per cada associació, i que representen, per una banda, els valors que impulsa la campanya associats a la vida al barri i al comerç (comoditat, confiança, proximitat, solidaritat) i, per l’altra, les accions per promoure el reciclatge i el civisme (reciclar, cada envàs al seu lloc, respectar l’espai públic, no fer grafits).

Les associacions que formen part de la campanya són: Botiguers de Tarragona, Unió Botiguers Torreforta, Centre Comercial la T de Tarragona “La Via T”, Associació de Paradistes i Carnissers de Mercat Central, Associació Venedors Mercat Central, Associació Comerciants de Campclar, Associació de Venedors Mercat Municipal de Torreforta, Unió d’Empresaris zona Mercat Central, Nova Unió de Comerciant de Bonavista, Associació de Comerciants Part Alta ACPA, Associació de Comerciants de Sant Salvador, Associació de Comerciants de la Vall de l’Arrabassada i Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau.