Aquest cap de setmana arriba el Calafell Summer Nights

Se sortejaran 300 euros en vals de compra

Per . Actualitzat el

Calafell Summer Nights arriba aquest cap de setmana, 28 i 29 d’agost, a l’Illa de Vianants de la Platja de Calafell.

Tot aquell que compri als establiments durant les dues nits del Callafell Summer Nights gaudirà d’ofertes comercials especials, grans descomptes en els productes a les botigues i a la vegada entrarà en el sorteig de 300 euros en vals de compra.

Així mateix, durant tot el dia el Calafell Summer Nights gaudirà de diverses activitats: per als infants, xarangues, taller de ball, màgia, música en directe, l’oportunitat de caminar sobre l’aigua així com degustar les millors tapes entre d’altres activitats amb l’objectiu de contribuir a la dinamització del comerç local.

El Calafell Summer Nights està organitzat per la Regidoria de Comerç conjuntament amb l’Associació de comerciants del Fòrum Calafell.