Recollida de llibres i material escolar nou per a les escoles

La Campanya “Tornada a l’Escola Solidària” està destinada als centres educatius que tenen més necessitats

Per . Actualitzat el

Des del divendres 21 d’agost, el centre comercial Parc Central ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, la Campanya “Tornada a l’Escola Solidària” per a recollir llibres i material escolar nou per tal d’ajudar a les famílies amb més dificultats i a les escoles que ho necessiten.

Parc Central posa a la disposició dels seus visitants del centre comercial i de tots els tarragonins, un establiment en el qual s’hi podrà deixar tot tipus de llibres nous (d’escola, de consulta, de lectura, diccionaris…) i material escolar nou com colors o rotuladors, llibretes, gomes, estisores, estoigs, motxilles, calculadores… per tal que les famílies i escoles del nostre entorn no hi hagin de dedicar tants recursos.

La campanya solidària de recollida de material escolar l’organitza Parc Central juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona i compta també amb la col∙laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Càritas s’encarregarà de distribuir el material escolar i llibres nous a les escoles i, com l’any passat, l’Ajuntament de Tarragona ens ha facilitat els centres educatius que tenen més necessitats d’aquest tipus de material. Enguany i, per ajudar a altres escoles amb dificultats de Tarragona, anirà destinada a escoles de Sant Pere i Sant Pau i de Sant Salvador.

El local comercial habilitat per a la recollida de material escolar es troba a la planta carrer, just a l’entrada sud del centre. El seu horari de 17h a 21h i, dissabtes de 12h a 14h i de 17h a 22h.

Entre setmana, als matins es pot deixar el material i/o llibres al SAC, Servei d’Atenció al Client, planta carrer, davant dels ascensors.

Per a Parc Central, “és una satisfacció celebrar novament la recollida solidària de material per tal d’ajudar aquelles famílies de la ciutat que pateixen més dificultats en un aspecte tan important com és l’educació i l’aprenentatge” destaca el gerent del centre comercial, Miguel Ángel González. El centre comercial ha informat també a tots els seus establiments comercials per tal que coneguin i col∙laborin en la campanya solidària.

Francesc Roig, Director de Càritas Diocesana de Tarragona, agraeix en nom de l’entitat a Parc Central “per aquesta nova campanya de material escolar que enguany anirà destinada a les escoles i Instituts dels barris de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador de Tarragona.Aquesta iniciativa permet que els nens amb menys recursos tinguin
garantit el material escolar necessari per al proper curs escolar. Esperem que enguany, a l’igual que l’any passat, sigui un èxit i que continuï la solidaritat de les famílies amb més recursos perquè això sigui possible”.

La consellera de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos, ha demanat la col∙laboració ciutadana en aquesta campanya solidària, que es realitza per tercer any, i ha subratllat “la importància de treballar plegats, institucions, entitats socials i empreses, en accions que beneficien a les persones més necessitades”.