Aquest cap de setmana torna la fira Fora Stocks

Tindrà lloc al passeig Jaume I de les 10 del matí i fins a les 12 de la nit

Per . Actualitzat el

L’Associació 365 dies Salou Vila Comercial i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou tornen a unir esforços aquest cap de setmana per promocionar una vegada més el comerç local amb una nova edició de la fira Fora Stocks.

La Fira tindrà lloc els dies 22 i 23 d’agost, al passeig Jaume I de Salou, aproximadament davant el xalet del Patronat de Turisme, en horari de 10 a 24 hores. Els visitants podran adquirir productes a un preu molt més assequible en les 44 carpes, de diferents establiments que se sumen a aquesta promoció. Com cada edició, es posen en oferta des de productes de calçat; roba de la llar; roba i complements; bijuteria, joguines, roba interior o productes de decoració.

Els establiments participants en aquesta edició són: La Lluna, Joyma’s Sabateries, Fashion Women, Moda R&X Fashion, Poco Loco, Concordia, Imperium, Mar Bohemia, Cotton, Ocean’s, Omikron Chapado, Robes Mercé, Melé Salou, Frabripell, Artesano, Tissu, El Barquito de Papel, Lenceria Tati, Dolç Martinets, Rasta Perruqueria Canina, Mc Tintini, Mahalo Surf Shop, Carricondo 3, Magatzems Chacon, i Lo Go.

La regidora Mª José Rodríguez, ha explicat que “tornem a repetir una iniciativa que és interessant pels comerços donat que els hi permet treure l’estoc que ha quedat als establiments i és un punt d’atracció per turistes i ciutadans que poden trobar ofertes interessants al punt àlgid de la temporada”.