La companyia de dansa Mónica Novillo presenta ‘Fuego Flamenco’

Un total de 13 ballarins, 3 ‘cantaors’, 2 guitarres i 1 percussionista formen part del repertori que es podrà veure demà a la nit

Per . Actualitzat el

En el marc de les Nits Daurades la companyia de dansa flamenca Mónica Novillo té previst oferir un nou espectacle carregat de genialitat i caràcter dins la programació festiva d’estiu. Sota el nom de “Fuego Flamenco”, l’escenari s’omplirà de grans professionals que faran vibrar l’escenari al compàs del ball, la musica i el cant.

En aquesta ocasió són un total de 13 ballarins, acompanyats per 3 ‘cantaors’, 2 guitarres i un percussionista els que pugin a l’escenari ubicat a la plaça de les Comunitats Autònomes per tal de mostrar el seu art, el seu ball al més pur estil andalús. L’actuació es dividirà en dues parts, la primera amb una fusió inspirada en obres de Mozart, mentre que la segona de les parts oferirà una visió al més estil pur flamenc.

La companyia actuarà demà de manera gratuïta a les 22.30 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, en ple passeig Jaume I.