Felip Ortiz s’acomiada com a regidor de l’Ajuntament de Salou

Començarà una nova etapa professional com a segon entrenador del Barça B

Per . Actualitzat el

El regidor d’Esports de Salou, Felip Ortiz, ha comparegut per anunciar, que deixa l’acta de regidor a l’Ajuntament.

El motiu de l’adéu d’Ortiz, és l’oferiment que des del FCBarcelona li han fet, per ocupar la plaça de segon entrenador del filial blaugrana que dirigeix Gerard López. Una oferta que l’ha fet decidir a deixar la política local perquè «es tracta d’un repte professional que em fa molta il·lusió, i reconec que no podria compatibilitzar aquesta feina amb la d’estar al capdavant de l’àrea d’esports, amb la dedicació que es mereix».

Ortiz ha volgut fer un ràpid balanç dels anys que porta al govern dient que «he après molt de tothom, he fet bons amics i he treballat amb tota la meva voluntat perquè les entitats esportives estiguessin el màxim ben ateses».

A més, ha volgut agrair el suport de la resta de regidors i especialment de l’alcalde, així com dels tècnics municipals.

L’alcalde, Pere Granados, li ha donat les gràcies públicament pel seu servei com a regidor de l’Ajuntament, remarcant la seva feina, i li ha desitjat «molts èxits», en aquesta nova etapa professional, en nom de tots els seus companys de govern.

El càrrec de regidor que deixa Felip Ortiz l’ocuparà Ramon Pascual, que ja havia format part de l’equip de govern a l’anterior legislatura.