Els casals d’estiu municipals s’acomiaden amb una festa

El Parc del Francolí reunirà els infants participants en els diferents casals aquest divendres 31 de juliol

Per . Actualitzat el

La Fundació Pere Tarrés celebra aquest divendres 31 de juliol la Festa dels Casals, aplegant més de 500 infants. Enguany el Parc Francolí serà l’espai que acollirà la festa i comptarà amb la participació d’un grup d’animació infantil per els més petits.

En aquesta trobada infantil participaran els nens i nenes dels casals d’estiu municipals de les escoles Saavedra, El Serrallo, Sant Salvador, Marcel·lí Domingo, Bonavista, Camp Clar, Torreforta i La Floresta, organitzats directament per l’Ajuntament de Tarragona-IMSST i la Fundació Pere Tarrés a la ciutat de Tarragona.

La Festa dels Casals començarà a partir de les 10 del matí amb l’arribada de tots els nens i nenes al parc Francolí. Es farà entrega dels premis del concurs de dibuix, on hi haurà 3 guanyadors de 3 categories (P3-P5), (1r-2n) i (3r-6e) i a continuació el grup d’animació infantil XIP XAP amenitzarà la festa amb cançons i balls, finalitzant cap a les 12h.