Les platges del Vendrell superen amb èxit les auditories de seguiment

Concretament s’han supervisat els certificats de qualitat i ambiental ISO 9001 i ISO 14001

Per . Actualitzat el

El passat 13 de juliol les platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs van rebre la visita dels auditors de la certificadora TüvRheiland per fer el segon seguiment de la ISO 14001 de gestió mediambiental i la renovació del certificat de la ISO 9001 de gestió de la qualitat. L’Ajuntament del Vendrell celebra la revalidació d’aquestes certificacions internacionals sobre la qualitat del seu entorn marítim, la qual avala la gestió que es realitza de platges del municipi.
Cal recordar que l’Ajuntament del Vendrell va implantar la ISO ambiental l’estiu de l’any 2012 i la de qualitat l’estiu de 2013, amb l’assessorament de l’empresa vendrellenca Eurogesmed SL.
La norma ISO és un sistema de gestió d’àmbit internacional que reconeix la forma de gestionar els serveis i les activitats que es desenvolupen a la zona de bany i a la sorra de les platges, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible local. Aquesta certificació implica la planificació i implantació d’una política ambiental i de qualitat que inclou un compromís de millora contínua i de prevenció, i també el compromís de complir la legislació i la reglamentació ambiental vigents.
Així doncs, la renovació dels certificats és el resultat de la bona gestió integrada que tenen les platges del municipi i de l’esforç i la participació de tots els tècnics implicats en la gestió de les platges, tant de l’entitat local com de concessions i contractes.