Varadero, bon marisc i bona cuina marinera

Per . Actualitzat el

L’any 1999 Ramon Reverter i la seva esposa Àngels Canalda van comprar aquest acreditat restaurant que des del 1986 oferia cuina marinera típica d’aquesta població; des d’aleshores l’establiment realitza una positiva feina, amb plats ben elaborats de marisc i peix, que cuina el patró.

L’any que ve Varadero celebrarà el 30è aniversari d’aquesta bona trajectòria gastronòmica.

Gairebé tres dècades oferint bona cuina tradicional amb productes de qualitat, procedents de la llotja, que és a menys de cent metres de distància.

El restaurant està situat davant del port i té un ampli i lluminós menjador, dirigit per Àngels, de moderna i elegant decoració de línia clàssica. La seva situació davant del Port Esportiu permet unes bones vistes als comensals. El celler té unes 80 referències. Té dues varietats de pa d’elaboració pròpia.

L’establiment també disposa d’una cafeteria amb servei de tapes i racions i una agradable terrassa d’estiu.

La carta és molt àmplia amb predomini de peixos i mariscs, destacant la safata de marisc, la graellada de peix i els arrossos entre altres especialitats culinàries clàssiques de la casa com els bunyols de bacallà, 9,90€; ortigues de mar, 13,20€; sipions saltats, 15,40€; llenguado a la menieure, 18,70€; rap amb patates i ceba al forn, 18,70€; turbot als alls tendres, 19,80€; turnedó amb xampinyons, 20,90€; gelat de mantecau amb xocolata calenta, 5€; crep farcida de crema catalana, 6,60€; sorbet de cítrics, 5€.

El restaurant també ofereix un menú per 18,70 euros i un menú degustació de 38,50€. El vi de la casa és el Clot d’Encís (D.O. Terra Alta), 8,80€.