Càritas demana llaunes i embotits per a ‘Cafè i Caliu’

Més de cent persones amb necessitats hi esmorzen diàriament

Per . Actualitzat el

Càritas ha engegat una campanya de recollida de llaunes d’aliments, conserves i embotits per al projecte Cafè i Caliu de Tarragona.

Tot i que moltes empreses i particulars donen suport a aquest projecte amb les seves donacions, el gran consum d’entrepans diaris fa necessari incrementar la petició d’aquests productes en concret. L’any passat es van donar 34.591 esmorzars.

Càritas demana la generositat d’entitats i particulars per aconseguir que les més de cent persones que diàriament arriben a Cafè i Caliu puguin ser ateses amb la mateixa qualitat que fins al moment. Cal dir que a l’agost el projecte continuarà donant servei.

Les donacions es poden fer al mateix Cafè i Caliu, situat a la plaça peixateries velles (Casa de Sant Auguri de Tarragona).