Abelló (CiU): «Avui hem perdut. Guanyarem d’aquí a quatre anys»

CiU, que va estrenar candidat a 100 dies de la cita amb les urnes, assoleix 3 regidors a l’Ajuntament de Tarragona, el pitjor resultat històric de la formació en unes municipals a la capital de la demarcació

Per . Actualitzat el

La candidatura d’Albert Abelló (CiU), ha estat, juntament amb la del PP d’Alejandro Fernández, la gran derrotada d’aquests comicis a la capital tarragonina. A la seu de CiU, instal·lada a la primera planta de l’Hotel Ciutat de Tarragona, es temíen el pitjor després d’haver seguit la jornada electoral a peu d’urnes. Unes previsions que el primer sondeig de TV3 ja apuntava i que la realitat de l’escrutini va deixar finalment en una minça representació de 3 regidors, la més baixa assolida fins ara per la formació nacionalista a la ciutat de Tarragona.

Un cop confirmada la derrota, el candidat de CiU apareixia davant de la militància per reconèixer que «avui hem perdut» per tot seguir dir que «per guanyar primer s’ha de perdre. Guanyarem d’aquí a 4 anys». Abelló, que ha agraït la feina del seu equip de campanya i la militància del partit que ha ajudat la seva candidatura, ha assegurat que «des d’avui mateix comencem una feina des de l’oposició, responsable, i pensant en les eleccions del 2019». L’alcaldable de CiU ha assegurat sentir-se tranquil i ha intentat donar ànims a la militància per continuar treballant per Tarragona durant la pròxima legislatura.