Abelló (CiU): «Ens xafarem la cara per Tarragona, la ciutat està per damunt dels interessos personals i de partit»

Per . Actualitzat el

El candidat de CiU, Albert Abelló, ha afirmat que “l’única formació que aposta per la reactivació econòmica, que es compromet amb les persones i que estarà al costat del país és la nostra”. Abelló ha manifestat que “no podem avançar sense ser capaços de reactivar l’economia de la ciutat” i ha reiterat el seu compromís amb les persones, sobretot amb aquelles amb pocs recursos econòmics, i ha assegurat que “Tarragona estarà, on s’hagi d’estar i quan s’hi hagi d’estar, al costat del país i del president”.Campanya política en Torredembarra

El candidat de CiU, que ha fet aquestes declaracions dijous al vespre durant el míting central de CiU, celebrat al Refugi número 1 del Moll de Costa i que ha comptat amb l’assistència del president de la Generalitat, Artur Mas.  Abelló ha manifestat que en aquests darrers 116 dies de feina intensa, s’ha reunit amb nombroses entitats i ciutadans de Tarragona. “Totes elles em van dir que els polítics de la ciutat només els van a veure quan s’apropen les eleccions”, ha explicat el candidat de CiU, que ha assegurat que “les eleccions reals de la nostra formació començaran a partir del 24 de maig”.

“Ens xafarem la cara per Tarragona, la nostra ciutat estarà per damunt dels interessos personals i de partit”, ha assegurat Abelló, que ha afirmat que “estem aquí per guanyar les eleccions” i ha agraït a tot el seu equip la feina feta durant aquests darrers 116 dies i els ha encoratjat a seguir treballant de valent per Tarragona a partir del pròxim diumenge 24 de maig.

 

Artur Mas: Tarragona necessita de persones amb capacitat de lideratge

Per la seva banda, i en referència al candidat de Tarragona, Albert Abelló,   el president de Convergència i Unió i de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha afirmat que: “a Catalunya estem a punt de donar la volta a l’ actual situació econòmica, amb la qual cosa és molt important que aquest tomb estigui liderat per persones preparades, capacitades  i disposades a assumir  aquest repte”. El president Mas ha recordat que en l’ actualitat Catalunya disposa de menys recursos, 5 mil milions d’€ menys cada any, però atén les mateixes necessitats que fa 5 anys: “Amb menys recursos tenim un millor rendiment educatiu, i hem reduït les llistes d’ espera de la sanitat catalana. El motiu: la professionalitat i alinear esforços i objectius “.

Novament fent referència al candidat Albert Abelló, Mas ha apuntat la necessitat que té Catalunya de gent amb mentalitat d’ economia productiva: “recordeu que Tarragona és el que és, i va tenir la seva gran època d’ esplendor amb Joan Miquel Nadal , un alcalde de CiU. Això s’ ha de recuperar.” Mas ha afegit que Tarragona té ara una oportunitat de quatre anys per poder posar-se en la línia de sortida per superar la crisi, i ha fet esment a les darreres inversions de Ferrari a Port Aventura, o de BASF i REPSOL.Campanya política en Torredembarra

El President ha recordat que és indispensable crear riquesa per poder distribuir-la amb equitat, i atendre així les necessitats de les persones. Y que la riquesa es crea amb esforç, formant els nostres joves com a nous emprenedors que el dia de demà portaran el pes del país: “Tarragona necessita de persones amb projectes d’ emprenedoria, valentes i amb capacitat de lideratge, per tornar a la ciutat l’ oportunitat que es mereixen el seus ciutadans, i així poder afrontar els propers anys alineats amb les ciutats capdavanteres del nostre país.”