L’Ajuntament desmenteix l’aturada de les obres del Mercat Central

Asseguren que els treballs continuen el seu curs i que estaran finalitzats a principis de juny

Per . Actualitzat el

Ahir al matí la inquietud va ser la tònica dominant entre els comerciants de l’entorn i entre els operaris dels treballs del Mercat Central, que asseguraven que l’empresa encarregada de subministrar el formigó no havia portat més material a causa dels impagaments dels últims mesos. Aquesta situació va fer plantejar fins i tot la possibilitat d’organitzar una acció reivindicativa davant de l’Ajuntament, que finalment no es va dur a terme per les explicacions de la regidora de Comerç Patrícia Anton, que es va reunir amb alguns dels comerciants al mateix entorn del Mercat a la tarda per comunicar-los que tot seguia el seu curs.

Abans havia visitat la zona el candidat de CiU Albert Abelló, que va lamentar «la incapacitat absoluta» del Govern municipal socialista davant la nova aturada de les obres del Mercat Central, un fet que va qualificar de «vergonyós i inadminissible». Abelló va exigir transparència al grup municipal socialista i va assegurar que considera «inacceptable» que el PSC «estigui intentant amagar l’actual aturada de les obres».

Davant el rumor de la suposada aturada de les obres del Mercat i els carrers adjacents, l’Ajuntament de Tarragona va fer una crida a la tranquil·litat i va reiterar que els treballs segueixen el ritme previst.

La regidora de Comerç, Patrícia Anton, ha manifestat: «Som a la recta final, tots els pagaments estan satisfets i també les últimes certificacions estan al dia, les obres dels voltants del mercat finalitzaran a principis de juny». D’altra banda, el director d’obres, Rafel Cabré, ha manifestat la seva sorpresa davant d’un problema induït, segons ells, per terceres parts, perquè les obres estan en marxa i s’estan complint els terminis.

La tinent d’alcalde i portaveu, Begoña Floria, ha manifestat la seva preocupació per la utilització dels rumors sobre l’obra en el marc de les eleccions municipals, i ha demanat responsabilitat als candidats i forces polítiques per tal d’evitar que els comerciants i veïns pateixin més del necessari.