Granados promet reordenar l’avinguda Carles Buigas

Per . Actualitzat el

L’alcalde i candidat per CIU a Salou ha donat a conèixer la proposta de renovació integral de l’avinguda Carles Buigas i voltants i també de l’eix comercial que hi ha al voltant d’aquest carrer tant concorregut. Pere Granados ha instat a iniciar un gran projecte de transformació implicant tant l’administració pública com el sector privat.

«La immensa majoria dels hotels que hi ha són de tres estrelles i tenen més de 25 anys. Cal una reconversió hotelera”, ha comentat l’alcaldable que també ha recordat com el consistori actual ja està replantejant una modificació puntual del POUM per mantenir el sostre actual al sector hoteler en cas de substituir l’hotel per un de nou ja que el POUM vigent rebaixa sostre i es perden habitacions. Un fet que ha portat a que no hi hagi hagut cap projecte d’obra nova al sector.

Granados també ha recordat que Salou es prepara per rebre una gran afluencia de gent amb les inversions que es preveuen en l’àmbit del Consorci Recreatiu i Turístic: «amb les noves inversions com Ferrari Land i BCN World el que cal és adaptar-nos als nous temps i nous turistes i aquesta reforma és fonamental», perquè, ha afegit, «també redundarà en el comerç i en la resta de l’activitat econòmica».

L’estat actual de la zona, ha explicat l’actual batlle, és singular donat que ‘hiverna’. Caldrà plantejar activitats complementàries i dinamitzar la zona de la mà del sector privat i de l’Ajuntament per tal de donar més alternatives al turisme de sol i platja amb activitats esportives, culturals, empresarials, gastronòmiques… que ajudin a regenerar el barri.