Torna el Night & Shop by Tarragona

L’esdeveniment nocturn inclou la participació de 70 establiments, nombrosos descomptes, concerts, concursos i altres iniciatives lúdiques

Per . Actualitzat el

Aquest divendres 15 de maig se celebrarà el quart Night & Shop by Tarragona en sis espais de la ciutat i inclourà diverses activitats, com desfilades de moda, concerts i tapa especial Night & Shop, a més d’importants descomptes i un nou concurs a les xarxes socials Facebook i Instagram. La nit de botigues obertes, una campanya destinada a dinamitzar l’activitat comercial de les botigues, començarà a les vuit del vespre i finalitzarà a la mitjanit.

L’esdeveniment comercial posa diversos espais d’atracció per al públic on se serviran begudes i es duran a terme concerts i altres activitats lúdiques. En aquesta ocasió hi haurà cinc zones d’oci: l’Espai Casino de la Rambla Nova, amb les capses de la sorpresa i una barra de degustació, on punxarà Dj Sixto; l’Espai Unió, al carrer Unió, amb la zona chill out; el Feel&Chic de la plaça Verdaguer amb FeelVermut i un espai showroom de botigues; el de la Part Alta al carrer Major amb dues desfilades de moda, una a dos quarts de deu i l’altra a dos quarts d’onze; l’espai Música en viu de la plaça del Fòrum amb concert dels Stromboli, a tres quarts d’onze i on els bars de la plaça elaboraran la tapa especial Night & Shop; i l’Espai musical del Parc Central amb Dj Cadena 100.

A banda, mentre duri el Night & Shop, quatre aparcaments (President Companys, avinguda Catalunya, Joan XXIII i Corsini) seran gratuïts des de les vuit del vespre fins a la una de la matinada, si es realitzen compres als comerços participants.

Concursos a les xarxes

D’altra banda, el Night &Shop by Tarragona Spring 2015 organitzarà un doble concurs a les xarxes socials Instagram i Facebook amb el següent patró: mentre duri el Night & Shop, un grup de voluntaris/àries aniran per les zones comercials amb tres marcs gegants d’Instagram perquè la gent es faci fotos amb ells, etiqueti les imatges amb el hastag #nstspring2015 i les pugi al seu Instagram o al Facebook del Night & Shop Tarragona. Les imatges es podran penjar fins al dimecres 20 de maig, a les sis de la tarda. Una hora després, a les set de la tarda, l’Ajuntament comunicarà els guanyadors, que seran els autors de les fotografies més votades tant a Instagram com a Facebook. Els premis van des de sopars a lots de productes.