La segona edició del Trail de muntanya, el 31 de maig

La distància de la cursa serà de 10,8 quilòmetres i és oberta a tothom, sense límit d’edat

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Roda de Berà i l’empresa Fun Sports han tornat a posar en marxa la cursa Trail popular de muntanya, després de l’èxit aconseguit en la seva primera edició amb a un total de 177 runners inscrits. Se celebrarà el diumenge 31 de maig.

La distància a recórrer serà, de nou, de 10,8 quilòmetres. La marxa s’iniciarà a les 9 del matí des de l’avinguda Fèlix Martorell, al costat del camp de futbol municipal, i s’haurà de completar en un temps màxim d’una hora i quaranta-cinc minuts.

La cursa és oberta a totes les persones sense límit d’edat, sexe o nacionalitat, tot i que els menors de 16 anys hauran de ser autoritzats pels seus pares o tutors legals. Els participants seran dividits en quatre categories, junior, de 18 a 25 anys; sènior, de 26 a 35 anys; veterà, de 36 a 49 anys; i màster, per als corredors de més de 50 anys.

Es lliurarà un trofeu als tres primers classificats de cada categoria, un trofeu al primer atleta absolut masculí i femení, un trofeu al primer atleta local, i últim trofeu a l’atleta més veterà que finalitzi la cursa.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden efectuar al web http://trailrodadebera.webnode.cat/, fins al pròxim 29 de maig, a un preu de 14 euros amb el xip inclòs.

El dorsal de participació i la borsa amb els d’obsequis, entre ells una samarreta tècnica commemorativa, es lliuraran el mateix dia de la cursa a partir de tres quarts de vuit del matí, i fins trenta minuts abans que comenci la proba.

Trail Series Baix Gaià
El Trail Series Baix Gaià és la competició formada per les tres proves de deu quilòmetres organitzades al territori, la de la Pobla de Montornès, celebrada el proppassat 3 de maig, la de Roda de Berà, i el Trail de Creixell, que es durà a terme el 26 de juliol.

Aquelles persones que participin a les tres curses aconseguiran punts per a la classificació general. Es premiarà als millors absoluts masculins i femenins del conjunt de proves.