El període d’incripció a les llars d’infants municipals s’obre el 4 de maig

La ciutat disposa de 456 places públiques per aquest curs

Per . Actualitzat el

El termini per a la inscripció dels infants nascuts els anys 2013, 2014 i 2015 a les llars d’infants municipals per al curs vinent 2015-2016, estarà obert del 4 al 15 de maig. Les famílies interessades poden adreçar-se a la llar d’infants seleccionada com a primera opció o a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Els serveis específics que ofereixen les llars d’infants municipals de Tarragona són: servei d’acolliment i menjador; sortides a activitats diverses com teatre, exposicions i excursions; programa de música Picantarols i equip psicopedagògic municipal. Aquest nou curs, com a novetat, els infants de dos a tres anys gaudiran, en algunes llars, d’iniciació a l’aprenentatge de l’anglès.

Més informació a: http://imet.tarragona.cat

 

1-difusio-oferta-nou