Alejandro Fernández (PP): «Amb aquesta llista volem arribar a l’alcaldia»

El candidat popular aposta per una candidatura continuista que introdueix dos canvis en les set primeres posicions

Per . Actualitzat el

El Partit Popular de Tarragona encara les eleccions municipals amb la mateixa idea que 2011: governar Tarragona. Per aquest motiu, el seu candidat aposta pels mateixos homes que fa quatre anys i en les mateixes posicions: Jordi Roca torna a ser tres; José Luís Marín, quatre; Jose Acero, cinc; i Mario Herráiz, set.

Els únics canvis en les set primeres posicions –nombre actual de regidors que té el PP al consistori tarragoní– sónles dones. Marxen la número dos Judith Heras i la cinc María Pilar Juárez per deixar pas a Inmaculada Rodríguez, una filòloga hispànica amb l’etiqueta d’independent, i l’advocada María Isabel Negueruela.

Fernández ha assegurat que «amb aquesta llista pretenem arribar a l’alcaldia de Tarragona, tal i com van estar a punt de fer a l’any 2011».

Alejandro ha explicat que «és una llista amb el major nivell acadèmic respecte qualsevol altra candidatura i partit» i que és «una llista renovada que vol liderar una nova transformació a Tarragona i oberta a la societat tarragonina, amb 10 independents, la xifra més alta que mai ha tingut el Partit Popular de Tarragona».

El candidat popular als comicis del pròxim 24 de maig a l’alcaldia de Tarragona ha assegurat que aquesta llista «combina joventut i experiència, amb persones que tenen una llarga trajectòria a l’Ajuntament i que coneixen els mecanismes de l’administració pública».