Més de 3.000 inscrits a la 25a Bicicletada

Els interessats es poden inscriure a Parc Central, Eroski i a l’exposició Repsol Racing Tour

Per . Actualitzat el

La 25a Bicicletada Popular de Tarragona segueix escalfant els motors i, fins al moment, ja són més de 3.000 les persones que han formalitzat la seva inscripció per a l’activitat popular més multitudinària de la província de Tarragona. Aquells que vulguin participar-hi i encara no s’hagin inscrit poden fer-ho fins al dissabte, 25 d’abril, als estands habilitats al Servei d’Atenció al Client de Parc Central, de 9.30 a 21.30 h, i a l’accés a l’hipermercat Eroski amb tu, de 17 a 21 h. A més, fins al proper diumenge també hi haurà un estand d’inscripcions, de 12 a 20 h, ubicat a l’exposició Repsol Racing Tour.
Aquesta mostra, organitzada per Repsol i que s’emmarca entre els actes previs a la celebració de la 25a Bicicletada, es troba ubicada a la Rambla Nova –a tocar del Balcó del Mediterrani-. Ofereix als visitants un repàs als més de 45 anys d’experiència de Repsol en les competicions del motor, amb peces úniques i, a més, un circuit infantil a l’exterior per a que els més petits puguin divertir-se de valent.

D’altra banda cal recordar que el dissabte, 25 d’abril, també hi haurà un estand d’inscripcions per a la Bicicletada al Balcó del Mediterrani, coincidint amb la ja tradicional exhibició aèria, que omplirà d’espectacle i emoció el cel tarragoní a les 12.30 hores. Un cop més, l’exhibició a càrrec de l’Equip Bravo 3 tindrà lloc a la platja del Miracle, per la qual cosa tothom en podrà gaudir tant des del passeig marítim com des del Balcó del Mediterrani, on s’ubicarà el punt d’inscripcions.

La inscripció, garantia de cobertura mèdica Precisament i pel que fa a les inscripcions, més de 3.000 persones han recollit ja el seu dorsal, que els garanteix la cobertura sanitària en cas d’accident durant el transcurs de la Bicicletada. A més, el dorsal també permet l’accés al sorteig de diferents regals, així com als molts premis directes que es regalaran durant la Bicicletada. I és que en arribar a la línia de meta, tots els participants –grans i petits- rebran una bossa d’avituallament amb aliments i obsequis directes com la samarreta commemorativa d’aquesta 25a Bicicletada. I cal recordar que moltes d’aquestes bosses inclouen regals directes. Pel que fa al sorteig de premis, inclourà una Nintendo 3DSXL, una PlayStation 4, cinc bicicletes MTB, tres dessuadores, una caçadora i una samarreta de Repsol.

Així mateix, els organitzadors també insisteixen en demanar a tots els participants d’aquesta 25a Bicicletada que facin servir el casc, ja que és un element de seguretat fonamental per evitar possibles lesions en cas d’accident. En aquest sentit, i buscant sempre la combinació del gaudi màxim dels inscrits amb les millors condicions de participació, es recorda la necessitat de seguir les normes de seguretat indispensables, i que consisteixen en preparar el cos i la bicicleta abans d’iniciar el recorregut; esmorzar bé el dia de la Bicicletada; no oblidar els sistemes de protecció personal com ara el casc, que és fonamental; circular sempre per la calçada, sense ocupar les voreres; i no sobrepassar en cap moment el vehicle de cap de cursa.

La Bicicletada Popular de Tarragona és una iniciativa organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i el Club Ciclista Camp Clar, i compta amb el suport i patrocini d’Eroski, Parc Central i Repsol.