Abelló: «Hem de posar fi a la improvisació i el desgovern que imperen a Tarragona»

El candidat de CiU lamenta que diversos comerços del carrer Reding no han pogut obrir avui perquè s’han trobat el carrer tallat sense previ avís

Per . Actualitzat el

El candidat de CiU a les eleccions muncipals, Albert Abelló, denuncia «l’absoluta irresponsabilitat i manca de sensibilitat de l’equip de govern socialista» davant dels fets que han passat aquest matí al carrer Reding. A primera hora del matí han tallat el carrer, a l’alçada del Mercat Central sense cap mena d’avís prèvi als comerciants de la zona, els quals no han pogut obrir els seus establiments. De fet, davant la manca d’informació, els ciutadans que passaven per aquest carrer s’han vist obligats a trepitjar el ciment encara fresc que els operaris han dipositat a la calçada.

«Ens trobem davant d’un exemple més de la manera de fer del govern municipal socialista, amb Ballesteros al capdavant», manifesta Abelló, que lamenta la «manca de compromís, de transparència i d’informació d’un govern socialista que ha girat i continua girant l’esquena al teixit comercial de la ciutat».

«És inadmissible que els comerciants arribin als seus establiments i no el puguin obrir perquè, sense tenir-ne notícia, han tallat l’accés al carrer», manifesta el candidat de CiU, que exigeix al govern municipal socialista que no castigui més el comerç de la ciutat, especialment els establiments ubicats al cor de la ciutat, a l’entorn del Mercat Central. «Ara farà vuit anys que van començar les obres de reforma del Mercat i els tarragonins estem cansats de sentir dates d’acabament que mai s’han complert», afegeix Abelló, que lamenta el «greu deteriorament» que està patint aquesta àrea de la ciutat, una àrea que hauria de ser «el centre neuràlgic de Tarragona».