«El col·leccionable Tarragonins no és un arma de destrucció massiva», Abelló

CiU repartirà un col·leccionable a cada regidor i «persones destacades de la ciutat»

Per . Actualitzat el

Donada la repercussió mediàtica i les declaracions creuades de tots colors arran de l’edició del col·leccionable Tarragonins. Personatges il·lustres de les nostres comarques, present a més de 300 comerços de la ciutat, l’alcaldable de CiU ha volgut fer avui les següents consideracions:

«Hem decidit des de la candidatura confeccionar un centenar d’àlbums amb els cromos complerts i fer-les arribar a tots els regidors i persones destacades de la ciutat, perquè puguin veure de que es tracta i formar-se’n una opinió, n’estem segurs que s’adonaran que no es tracta d’un arma de destrucció massiva, al contrari, és una iniciativa que posa en valor la ciutat i el seu coneixement detallat, el seu teixit comercial i l’orgull de formar part d’una Tarragona de la que cal reivindicar els seus personatges il·lustres. No sé si en un centenar d’anys encara estarà tant viva l’afició pels col·leccionables o si encara existiran els cromos en paper, però n’estic segur que molts dels que han parlat aquest dies en mereixeran un».

Militants de CDC, UDC i de la JNC s’afanyaran per compilar el col·leccionable i els cromos per tal de fer la tramesa, de la que en pocs dies en gaudiran els mencionats abans.