Acord entre CDC i UDC per afrontar les eleccions municipals 2015

L’alcaldable convergent Albert Abelló considera que «hem arribat a un acord molt satisfactori, l’objectiu és fer pinya per governar i recuperar la Gran Tarragona»

Per . Actualitzat el

Les formacions Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC) han arribat a un acord i es presentaran juntes a les eleccions municipals 2015 de Tarragona amb una candidatura encapçalada per Albert Abelló. El número dos d’aquesta llista serà el president d’UDC a Tarragona, Josep Maria Prats i la resta de membres del projecte es faran públics en «un gran acte» que tindrà lloc després de Setmana Santa.

«En les últimes setmanes hem treballat intensament per arribar a aquest acord, un pacte molt satisfactori per ambdues parts», ha manifestat aquest matí l’alcaldable de CiU, que ha destacat que l’objectiu principal d’aquest acord és «fer pinya per governar i recuperar la Gran Tarragona». El president del Comitè Local de CDC, Jordi Sendra, ha afegit que «fem pinya per coronar el castell i governar Tarragona».

Per la seva banda, Prats ha destacat que l’acord s’ha basat en la «generositat». «Volem sumar per tornar a posicionar Tarragona al lloc on es mereix», ha manifestat el president d’UDC a Tarragona, que, pel que fa a la llista, ha recordat que aquesta estarà configurada per gent de la societat civil, tant militants com no militants.

En aquest sentit, Abelló ha recordat que la llista de CiU «estarà formada per gent que no s’hagi dedicat professionalment a la política, amb o sense carnet de Convergència o d’Unió, i amb un clar perfil tarragoní».

Josep Maria Prats fa 30 anys que és militant d’Unió Democràtica de Cataunya. Va ser escollit nou cap local d’Unió Democràtica de Catalunya després de guanyar la moció de censura contra Robert Vendrell. Prats és el director de ‘La Salle’ a Tarragona.