L’Institut Pons d’Icart mostra la seva activitat en matèria d’arts escèniques i llengües estrangeres a les escoles adscrites

Per . Actualitzat el

L’Institut Pons d’Icart de Tarragona porta a terme intervencions a les escoles adscrites. Els grups de les matèries d’Arts Escèniques i d’Anàlisi i Pràctica Musical han visitat l’Escola del Miracle i l’Escola Saavedra per oferir actuacions als alumnes de sisè que el curs 2015-16 formaran part de del primer curs de l’ESO a l’Institut. Han representat muntatges que s’han creat ex-professo pels alumnes de les escoles, tant des del punt de vista dramàtic com a musical.

De la mateixa manera, relacionat amb el programa de l’impuls de les llengües estrangeres (a l’institut s’ofereixen com a primeres i segones llengües, a banda de l’anglès, el francès i l’alemany), s’han fet intervencions a l’escola Pau Delclòs, on els alumnes han practicat l’anglès vinculat a les noves tecnologies, mentre que els alumnes de les escoles han assistit a l’institut a fer-ne pràctiques.

Aquesta experiència es va presentar al Mobile Congress de Barcelona. El compartiment amb les escoles adscrites dels alumnes estrangers, nadius, dins el projecte SMiLE PLUS, vinculats amb la URV, ha estat molt satisfactori en tots els sentits: alumnes, famílies i equips docents.