Donació d’un fons d’imatges de Jordi Valls Pedrol a l’Arxiu Municipal

Es tracta d’una col·lecció de 139 diapositives fetes a la vila entre el final de la dècada dels anys 60 i principi dels anys 90 del segle XX

Per . Actualitzat el

Avui s’ha formalitzat la donació d’un fons d’imatges de Jordi Valls Pedrol a l’Arxiu Municipal de Torredembarra, amb la signatura del conveni per part del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, Eduard Rovira, i el mateix Jordi Valls. Es tracta d’una col·lecció de 139 diapositives fetes a la vila de Torredembarra entre el final de la dècada dels anys 60 i principi dels anys 90 del segle XX.

La majoria d’aquestes imatges es van dur a terme a Baix a Mar, a la platja i la façana marítima de la Torre i esdevenen d’interès per a l’Arxiu perquè cobreixen la vessant de la vida quotidiana i paisatgística d’una etapa que a l’Arxiu Municipal es troba sobretot representada per fotografies d’actes oficials i protocol·laris. A la donació s’hi afegeixen una cinquantena de postals de la mateixa època, amb imatges de Torredembarra i algunes de pobles del voltant.