La Guia Gourmand distingeix Sirco Esbarjo Gastronòmic com a restaurant de l’any 2015

Per . Actualitzat el

El passat dia 15 de desembre es va presentar al restaurant Sirco Esbarjo Gastronòmic de Tarragona, la 24 a edició de la Guia Gourmand 2015. La presentació va anar a càrrec del xef, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, d’Ulldecona, que té una estrella Michelin.

Acabada la presentació es  van lliurar les distincions que per l’any 2015 atorga la direcció de la Guia i l’acte va acabar amb un exquisit dinar elaborat pel xef propietari de Sirco Esbarjo Gastronòmic, Josep Maria Moreno.

DISTINCIONS DEL 2015
Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:
Restaurant de l’Any 2015: Sirco Esbarjo Gastronòmic, de Tarragona.
Hotel de l’Any 2015: Salles Hotels & Spa Cala del Pi 5*, de Platja d’Aro.
Celler de l’Any 2015: Llopart Cava, de Subirats.
Restaurant Andorrà de l’Any 2015: Don Denís, d’Escaldes Engordany
Hotel amb encant de l’any 2015: Tancat de Codorniu, de Cases d’Alcanar.