Nova etapa de Sol de Mar amb Fernando López (Albatros) al capdavant

Per . Actualitzat el

Afortunadament, la brillant trajectòria d’un dels xefs més veterans i prestigiosos de la Costa Daurada, d’origen castellà, Fernando López, que durant diverses dècades va fer feliços molts comensals en el seu Albatros, a Salou, ha trobat una ubicació ideal.

Besant la platja al costat del mar i al costat dels alts pins sota el sol, el restaurant Sol de Mar ocupa certament un lloc privilegiat de La Pineda (Vila-seca). Propietat d’Explotacions Gastronòmiques Sol de Mar, aquest establiment té una llarga història que arrenca de 1968, passant per diverses etapes.
Des de l’1 de juliol de 2014, Fernando López, amb el suport de la seva esposa Ascensión Aparicio, ha assumit la direcció de l’establiment i ha iniciat una nova singladura per oferir, en un marc d’estil eivissenc, ampli, lluminós i elegant, amb unes vistes excepcionals, la seva deliciosa cuina mediterrània, de producte i de proximitat.

Plats exquisits d’aquest gran cuiner, ben elaborats a partir de matèries primeres de gran qualitat, procedents de la zona, ben regats amb vins d’un ampli i selecte celler amb un centenar de referències, és la nova proposta gastronòmica de Sol de Mar.

Entre les especialitats que trobem a la carta podem destacar el tàrtar de tonyina vermella amb guacamole, 15,50€; amanida de tomàquet raf amb ventresca i llagostins, 13,20€; fideus de xipirons i ametlles, 18,60€; romesco de rap ros amb cloïsses i gambes de Tarragona, 22,50€; llobarro en papillota de set verdures, 18,50€; llamàntol del Mediterrani amb allets i patata al pobre, 24€; melós de vedella ecològica amb boletus, 18,50€; lletó al forn a l’estil d’Aranda, 24€; pastís de llimona, festucs i merenga, 7€; pinya colada, 7,50€; i sorbet de mandarines clementines i cítrics, 7€.
També ofereix un menú per 25€ euros i un menú degustació per 45€. El vi de la casa és de la D.O. Montsant, 14,50€.
Al primer pis disposa d’un menjador privat per tot tipus de celebracions i esdeveniments.