Obert el període de propostes per al Parc de Nadal

Les entitats i els infants poden fer suggeriments de tallers i activitats

Per . Actualitzat el

La Nineta, l’Ivori, el Wanda i tot l’equip del Club dels Tarraconins ja es prepara per organitzar el Parc Infantil de Nadal de Tarragona. Un any més, s’ha proposat deixar que les entitats i els propis socis del Club dels Tarraconins proposin tallers, activitats i millores.

Les entitats públiques i privades de Tarragona podran enviar les seves propostes de taller per realitzar-les al Parc de Nadal a través de la plana web del Club. A més a més, els nens i nenes de la ciutat tindran l’oportunitat d’expressar quines són aquelles activitats que es volen trobar en el proper Parc de Nadal. Ho podran fer també a través del web del Club.

De totes les propostes, es triaran unes quantes i es duran a terme en l’edició d’enguany. Com a premi, els noms dels infants apareixeran al cartell del taller

Monitors per al Parc Infantil de Nadal

El Club dels Tarraconins va obrir el divendres 31 d’octubre el procés de selecció dels nous monitors i monitores del proper Parc Infantil de Nadal. Però per problemes informàtics, tots els usuaris que es van inscriure abans del 6 de novembre, no han quedat registrats, per tant, s’hauran de tornar a inscriure.

Els candidats tenen fins el dia 13 de novembre per fer-ho a través del web del Club.